Opties voor een bruiloft uitnodiging

Hieronder vind je 4 verschillende manieren van hoe je jouw gasten kunt uitnodigen voor je bruiloft

Opties voor een bruiloft uitnodiging​

De 4 mogelijkheden voor een huwelijksuitnodiging

+- €300 voor 100 uitnodigingen

+- €600 voor 100 uitnodigingen

Houdt er rekening mee dat je het liefst 2 maanden van te voren jouw bruiloft uitnodiging de deur uit doet. Zo heb jij de meeste kans dat jouw gasten nog niets anders op deze datum gepland hebben. Ook ben jij dan niet overdreven vroeg met jouw uitnodiging. De ervaring leert dat het kiezen van de geschikte huwelijksuitnodiging ook wel 2 maanden kan duren. Begin dus tijdig met de huwelijksuitnodigingen!
Zoals je ziet zijn er een aantal opties voor het uitnodigingen van jouw gasten. De opties zijn hieronder uitgewerkt.

Trouwkaart ontwerpen

Voor het maken en versturen van een unieke trouwkaart ben je al gauw €300 euro kwijt

Zelf een trouwkaart ontwerpen is voor de meeste stellen de meest gebruikelijke optie. Via bijvoorbeeld Kaartje2go kun jij gemakkelijk trouwkaarten zelf maken en versturen. Let op: Als je 100 uitnodigingen wilt versturen door middel van een persoonlijke trouwkaart dan ben jij gemiddeld net zo duur uit als dat je 1 trouwwebsite door mij zou laten ontwerpen. Wil jij echt uitpakken? Dan verstuur jij een trouwkaart en vermeld jij hierop de URL van jouw trouwwebsite.

Dé tip voor als jij trouwkaarten gaat bestellen is om gebruik te maken van de (gratis) proefdruk!

Trouwkaart laten ontwerpen

Voor het laten maken en versturen van een trouwkaart ben je al gauw €600 euro kwijt

Je kunt het nog bonter door een trouwkaart te laten ontwerpen door een grafisch designer. Let hierbij op dat je zeker 2x zoveel geld kwijt bent als dat je het zelf zou doen. Wel kun je met deze optie echt uitpakken en wordt je zelf compleet ontzorgd. Toch zijn er nu ook al zulke gave designs beschikbaar wanneer je zelf online een trouwkaart ontwerpt, dat maakt deze optie minder aantrekkelijk.

Trouwwebsite maken

Voor het maken van een complete trouwwebsite ben je al gauw €79 euro kwijt

Wil jij een trouwwebsite en ben jij zelf redelijk technisch onderlegd? Dan kun jij ook zelf een trouwwebsite maken. Het gebruiksvriendelijkste platform dat beschikbaar is voor het maken van een weddingwebsite is Weddamo. Hierop kun je gratis een simpele website maken voor 4 weken. Al heb jij langer een website nodig dan kun je je trouwwebsite voor €39 met een jaar verlengen. Het handigst is om gelijk voor de premium versie te gaan. Hiervoor betaal je €79 en dan kun jij zelf een complete website maken.

Trouwwebsite laten maken

Voor het laten maken van een complete trouwwebsite ben je €299 euro kwijt

Wil jij een trouwwebsite maar ben jij zelf niet technisch onderlegd en wil jij compleet ontzorgd worden? Dan kun jij mij een berichtje sturen. Ik maak professionele trouwwebsites voor een vaste prijs met alles erop en eraan. Bekijk deze homepage voor een sneak preview of zie uitnodigingbruiloft.nl

Conclusie

Het is compleet aan jou welke optie jij kiest. Houdt met de keuze ook rekening met het aantal gasten dat je wilt uitnodigen. Een kaartje is persoonlijker dan een website, maar dit kan erg veel geld en tijd kosten al wil jij deze kaart naar 250 mensen verzenden. Een trouwwebsite is in dat geval een makkelijkere en goedkopere optie. Tot slot, een combinatie van een trouwkaart en trouwwebsite kan natuurlijk ook!

Een unieke huwelijkssite op maat?

Razend snel opgeleverd en volledig naar jullie wensen.

Scroll naar boven