Opties voor Trouwfeest decoratie en versiering

Hieronder vind je 2 verschillende manieren van hoe je jouw bruiloft en het bijbehorende trouwfeest kunt aanpakken. Ga je voor classy of ga je voor een gezellige chaos?

Bruiloft decoratie

De 2 mogelijkheden voor een trouwfeest

Droom huwelijk met prachtige aankleding

Dronken ooms en onvergetelijke herinneringen

De praktijk leert uit dat een tophuwelijk vaak 1 van deze 2 kanten op gaat. Lees snel verder hoe je jouw huwelijk vorm kunt gaan geven en indirect een bepaalde kant op stuurt.

Klassiek huwelijk

Het klassieke huwelijk in een hip jasje

De afbeelding hierboven is een schoonvoorbeeld van een droom huwelijk. Je ziet dat er veel tijd en aandacht is besteed aan de aankleding en trouwversiering. Op een hip klassiek huwelijk worden de gasten behandeld als echte VIPs.  Alles is tot de puntjes geregeld en overal is over na gedacht. Een klassiek maar hip huwelijk wordt vaak ondersteund door een weddingplanner. Maar je kunt ook zelf je hippe trouwartikelen aanschaffen bij een trouwwebshop en zo zelf je huwelijk decoreren. Ook op een klassiek huwelijk wordt er gedanst, maar vaak lopen dit soort trouwfeesten niet uit de hand.  Het kiezen van de juiste locatie kan een klassiek huwelijk maken of breken.

Feestelijk Huwelijk

Nooit meer naar huis

In een echt feestelijk huwelijk, gaat het vooral om de drank, de muziek en de bijkomstige activiteiten en attributen. Een feestelijk huwelijk draait uit op een gezellige chaos. Er zullen mensen thuis gebracht moeten worden en ook de ooms kunnen zich gaan misdragen op dit soort type bruiloften. De bruiloft eindigt met Snollebollekes of een goed potje hakken op Paul Elstak. Naast genoeg drank en harde muziek horen er op een nooit-meer-naar-huis-huwelijkfeest genoeg confetti kanonnen aanwezig te zijn, een foto booth en genoeg gekke trouwattributen zoals een opblaasbare fotolijst. De echte feest artikelen kun je het best aanschaffen bij de Bruiloft-feestwinkel.nl en de Feestbazaar.

Een unieke huwelijkssite op maat?

Razend snel opgeleverd en volledig naar jullie wensen.

Scroll naar boven